Första utflykten 30/6 - 2006

På kvällen på Dyrkas andra dygn hemma skulle jag iväg och träna agility med Vilja. Det var kanon väder ute och husse ville gärna vara ute och spendera lite tid med Dyrka. Därmed tänkte vi att han kunde följa med oss till ÖHSBK och umgås med Dyrka där samtidigt som jag tränade agility med Vilja. Detta kändes helt ok i och med att vi visste att det bara skulle vara vi och våra 2 vänner där och Dyrka hade tydligt visat att hon var väldigt trygg med oss redan.

På ÖHSBK fick Dyrka då träffa Jenny, Mathias och Tyra. Hon fick bara nosa lite lätt på Tyra, vill inte att det ska bli något stort hundmöte, de får träffas mer senare. Jenny och Mathias hälsade glatt på Dyrka och Dyrka hälsade minst lika glatt på dom. Det blev en kanon mysig kväll och en jätte bra socialisationskväll för Dyrka där hon fick se en ny trygg plats, träffa nya trygga människor och en ny trygg hund + att hon fick skapa lite bättre band med husse som jobbat hela dagarna.Dyrka smakar lite på mathias

Jenny såg till att bjuda på andra godsaker hon = )

"Det här halsbandet kliar faktiskt"

"En dag när jag blir stor..." - Drömmer Dyrka om en agilitykarriär?

"Det är gott med växter" . Sötaste tösen i stan - det är Dyrka det!

Hennes vackra färg kommer verkligen till sin rätt mot den klarblåa himlen

Tyra hade fått en rosa boll som blåsta upp sig själv, passande nog i samma rosa färg som Dyrka har på sitt halsband! Givetvis fick Dyrka och vilja låna den och leka lite. De båda tyckte den var väldans lattjo!

Storöra = )

"Den var go den här"

 

Myser lite hos matte samtidigt som hon spanar ut på agilityplanen.


 [ Stäng galleriet ]